ON AIR MUSIC AWARDS 2014 anunta primii artisti care vor urca pe scena Salii Polivalente in 29 aprilie

ON AIR MUSIC AWARDS  2014 – GALA ELITEI INDUSTRIEI MUZICALE DIN ROMANIA isi va anunta castigatorii in seara de 29 aprilie intr-un spectacol ce va avea loc la Sala Polivalenta. Nume importante ale scenei muzicale romanesti au acceptat sa urce pe scena Galei On Air Music Awards. Printre acestia: NICU ALIFANTIS, HOLOGRAF & ANTONIA, MORANDI, VIRGIL IANTU & BUCHAREST JAZZZ ORCHESTRA , ROBIN AND THE BACKSTABBERS  si proaspat reunitii 3 SUD EST.

On Air Music Awards celebreaza pasiunea pentru muzica. Profesionisti din intreaga industrie muzicala vor avea bucuria de a canta si a aplauda colegii de breasla. On Air Music Awards este singura gala privata din Romania care aduce la un loc artisti din muzica pop, rock, dance, hip hop, jazz sau muzica clasica.

In urma succesului de anul trecut de la Teatrul National, Star Management a hotarat sa organizeze Gala ON AIR MUSIC AWARDS la Sala Polivalenta, pentru a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a fi in sala alaturi de idolii lor.  Artistii, muzica, scenografia, scenotehnica si regia din acest an ne fac sa credem ca On Air Music Awards va fi cel mai frumos eveniment muzical al anului 2014.

Sa avem un numar mai mare de bilete la vanzare ne va ajuta sa achizitionam mai multe instrumente muzicale pentru Colegiul National Dinu Lipatti. Credem in viitorul muzicii romanesti de calitate si acest fapt ne ajuta sa ne implicam in fiecare zi, cu toate resursele in a sprijini dezvoltarea tinerelor talente.

ON AIR MUSIC AWARDS 2014 pregateste si cateva surprize tuturor celor ce vor veni la acest eveniment. Desigur, tot muzicale. Pe scurt, artistii pe care i-am enumerat deja nu vor fi singurii care vor canta pe 29 aprilie.” – Anca Lupes, Managing Partner, Star Management

Trupa Robin And The Backstabbers, castigatorii premiului Artistul Anului in 2013, a avut ocazia sa detina trofeul BUZZ pana la editia de anul acesta. Pe 29 aprilie 2014 ei vor inmana acest trofeu urmatorului castigator. BUZZ este un trofeu itinerant, o statueta creatie unicat a sculptorului iesean Alin Neacsu.

Biletele, cu preturi intre 90 si 200 RON, au fost puse in vanzare in retelele Eventim si Myticket.

Vedetele si invitatii lor vor sosi incepand cu ora 19:00 pe Covorul Rosu. Ora de incepere a spectacolului va fi 20:30.

Un bilet On Air Music Awards este cadoul ideal cu ocazia sarbatorilor pascale. O seara de Gala in care ai ocazia sa canti si sa aplauzi alaturi de idolii tai.” – Zoli Toth, Managing Partner, Star Management

***

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Kanal D, Europa FM, iConcert.ro, Eva, Story, Cosmopolitan, Femeia, Beau Monde, StiriFlux, Maximum Rock, Metalhead, 220, Mixtopia, Cariere onlineBest Music, Info Music.

Partener audit – Ascentor

Partener logistica– Five’s

ON AIR MUSIC AWARDS este un proiect Star Management, organizat de Asociatia Star Education in colaborare cu  Forumul Tinerilor din Romania.

***

Star Management este o companie infiintata in anul 2004 de Anca Lupes si Zoli Toth. Implicata permanent in proiecte vizionare, compania a lansat primul site de booking online din Romania (ImpresarOnline), primul concurs privat de compozitie din Romania (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici si Organizatori de Spectacole. Echipa a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internationale din România (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima editie Rock The City etc) si s-a ocupat de managementul si promovarea unor nume din prima liga a artistilor romani precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Incepând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociatia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovarii turismului în Romania – “Pro Istoria Fest”.

Zoli Toth este absolvent al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, promotorul muzicii de percutie neconventionala din Romania, lider al grupului SISTEM timp de 15 ani si cunoscut activist ecologist, ambasador al unor importante miscari eco internationale cum ar fi  : Earth Hour, Lets Do It Romania sau Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania.

Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentati profesionisti ai industriei muzicale din Romania, primul absolvent roman al unui curs Music Business Master Certificate acordat de prestigioasa Berklee College of Music din Boston, SUA, membru al rețelei internaționale de consultanta in industria muzicala Musiconsult si trainer pentru cursurile de Impresar Artistic si Organizator de Spectacole derulate de Star Management. Experienta sa de organizator de spectacole începe cu ROckmania Festival (1995), Michael Jackson (1996) si Galele Tele7abc (1995-1997).

 

One Comment