Nominalizatii categoriilor Cel mai bun Hip hop, Videoclip si Text in limba romana

Marius Moga, Puya, Don Baxter, Grasu XXL, Antonia, Robin and the Backstabbers, Vama, Emmah Toris, Connect-R, Smiley si Byron se numara printre artistii nominalizati la categoriile Cel mai bun Hip hop, Cel mai bun videoclip si Cel mai bun text in limba romana. Gala ON AIR MUSIC AWARDS va avea loc in 29 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta. Biletele pentru gala sunt puse in vanzare in retelele Eventim si MyTicket.

CATEGORIA – CEL MAI BUN HIP-HOP
Artist Piesa
Grasu XXL feat AMI Déjà vu
Shift feat. Marius Moga Sus pe Toc
Antonia feat. Puya Hurricane
Maximilian feat. Grasu XXL Zbor cu parapanta
Puya cu Don Baxter Baga bani

 

CATEGORIA – CEL MAI BUN VIDEOCLIP
Artist Piesa
Grasu XXL feat. AMI Déjà vu
Emmah Toris Lyrical Sober Dementia
Vama Perfect fara tine
Antonia feat. Puya Hurricane
Robin & The Backstabbers Marele zgomot

 

CATEGORIA – CEL MAI BUN TEXT
Artist Piesa
Grasu XXL feat AMI Déjà vu
Byron Melancolic
Vama Perfect fara tine
Smiley Acasa
Connect-R Noi ne potrivim

ON AIR MUSIC AWARDS isi propune sa premieze si sa aduca in atentia unui public cat mai larg artisti si realizari ale artistilor din diverse genuri muzicale, de la pop la folk, de la clasic la hard rock si heavy metal, de la dance la jazz, proiecte muzicale pentru copii si proiecte de muzica clasica, muzica si muzicieni romani recunoscuti  peste hotare, precum si organizatori de concerte.

Procedura de nominalizare in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS 

Nominalizatii galei ON AIR MUSIC AWARDS au fost selectati in urma unui proces foarte riguros. Pentru prima data in show biz-ul autohton, artistii si casele de discuri au avut posibilitatea sa inscrie inregistrari audio si video pentru a fi nominalizate la categoriile ON AIR MUSIC AWARDS. Lista de inregistrari propuse pentru nominalizare, rezultata in urma inscrierilor, a fost trimisa catre membrii juriului (51 de electori cu expertiza in muzica si diverse domenii conexe show biz-ului) si centralizata de compania de audit Ascentor. Din totalitatea propunerilor primite pentru o categorie, in urma primei runde de votare, au fost alesi nominalizatii, primele 5 propuneri care intrunesc cel mai mare numar de voturi. Ulterior, din cei 5 nominalizati alesi la fiecare categorie se vor determina castigatorii, adica propunerile care intrunesc cel mai mare numar de voturi din interiorul fiecarei categorii.

In urma numararii, centralizarii si validarii voturilor, castigatorii vor fi anuntati in seara Galei ON AIR MUSIC AWARDS. Castigatorul categoriei Premiul de Popularitate va fi votat prin vot public prin SMS conform informatiilor de pe site-ul galei.

One Comment

  • Seitbek says:

    frate nush in ce cluburi ai fost tu, dar io tzi spun sigur ca sunt frotae multe cluburi in care am fost in tara asta care pun frotae mult hip-hop,sunt frotae multzi dj care mixeaza cu mare placere pe muzica asta.sii apropo de un articol de al tau care l-am citit nu mai stiu pe unde sa stii ca sunt de parere ca nu sunt prea multzi artisti care fac muzica rapp la noi in tara.sii itzi mai spun ceva .lumea innebuneste in sensul bun al cuvantului cand in club se pune hip-hop american sii aici ma refer la cel necomercial..asta e parerea mea.