Nicu Alifantis va primi Premiul pentru intreaga cariera la gala ON AIR MUSIC AWARDS

By April 15, 2014 Stiri No Comments

Nicu Alifantis“Nicu Alifantis ne scrie cu sufletul pe cintecul vietii fiecaruia din noi cuvintele-i simple, afectuoase, dulci-amare, lasindu-ne destramati o clipa, reinviindu-ne apoi, mai bucuroși, mai teferi, intru poezia-i calda. In inima mea, toata blindetea-l simte poet de cind lumea si-s fericit sa o spun si altora. Si s-o repet pina la ingeri!” (Emil Brumaru)

 

Din 1973 de cand a debutat in Braila – orasul natal cu parfum de tei – Nicu Alifantis da mereu dovada unei energii nestavilite. Scrie poezie, compune muzica pentru spectacole de teatru, muzica folk si se implica in evenimente culturale de cea mai inalta tinuta.

Probabil ca daca ne raportam la epoca actuala, am putea avea tendinta gresita de a considera ca are un public de nisa si sarit bine de 35 de ani, insa surpriza placuta este atunci cand mergi la concertele domniei sale si descoperi tineri, acei altfel de tineri ai Romaniei, care au inteles ca viata nu inseamna superficialitate, acei tineri educati care ne fac sa continuam sa avem speranta.

Nicu Alifantis va primi Premiul pentru intreaga cariera in cadrul galei ON AIR MUSIC AWARDS din 29 aprilie de la Sala Polivalenta si va urca pe scena pentru a ne canta si incanta.

Va invitam sa va cumparati bilete din retelele Eventim si MyTicket si sa fiti martorii acestui moment de exceptie.